Новини
Суспільство

Голова Хмельницької ОДА спростував чутки про закриття речового ринку

Очільник Хмельниччини зазначив: поширення такої інформації опосередковано свідчить про підготовку до передвиборчих перегонів. І додав: хто займається поширенням таких чуток, він добре знає.

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькому активно обговорювали можливість закриття речового ринку через, нібито, порушення карантинних вимог.

Я думаю, що незабаром Верховна Рада України оголосить старт перевиборчої кампанії. На сьогоднішній день є багато фейків, які будуть, є таке модне слово, «розганятися». В тому числі, і в соціальних мережах. Хочу наголосити, що сьогодні дійсно з’явилося ряд публікацій у Фейсбуку, спрямованих особисто проти мене, я так вважаю, щодо того, що Хмельницька обласна комісія з ТЕБ і НС буде приймати рішення щодо закриття ринків, щодо порушення карантинних заходів тощо. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності, – зазначив на сьогоднішньому брифінгу голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.

За словами Дмитра Габінета, у керівництва області і в думках не було розглядати питання, пов’язані з карантином і недотриманням певних заходів на ринках Хмельниччини, будь-яких – речових, продуктових тощо.

Хіба що ситуація із захворюваністю на COVID-19 буде погіршуватися, не дай бог, і стрімко, думаю, що всі мешканці Хмельниччини, і в тому числі, міста Хмельницький, будуть зацікавлені в тому, щоб ситуацію взяти під контроль. На сьогодні ми залишаємося в зеленій зоні, у нас все в порядку. Тому будь-яких ідей про закриття ринків на сьогоднішній день не було. Тому інформація повністю не відповідає дійсності, – додав Дмитро Габінет.

Крім того, за словами очільника області, він володіє інформацією про те, хто саме займається поширенням таких чуток:

Зараз я вже знаю і володію інформацією щодо того, що будуть намагатися знайти інформацію, яку потрібно буде викривити і спрямувати проти мене і моєї команди, тому що дії, які ми вчиняємо, є непопулярним для певних осіб.  Тому що розкрадати бюджети ми не дозволимо, розподіляти незаконно землі, водний фонд і ліси ми також не дозволимо. А це пов’язано, передусім, з цим. І про те, хто це робить, ми теж прекрасно знаємо.

✅Брифінг голови облдержадміністрації Дмитра Габінета щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції

Опубліковано Хмельницька обласна державна адміністрація Пʼятниця, 10 липня 2020 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter