Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині посилюють карантинні заходи

Хмельницька обласна комісія ТЕБ і НС прийняла чергове рішення, відповідно до якого посилюють запобіжні заходи щодо недопущення поширення COVID-19 у двох містах та одному районі області.

Зважаючи на несприятливу епідеміологічну ситуацію у містах Кам’янці-Подільському і Старокостянтинові та Дунаєвецькому районі триває заборона на проведення масових заходів, роботу хостелів, відвідування дитсадків, роботу закладів фізичної культури, спортивних залів та фітнес-клубів. При цьому у Кам’янці дозволено роботу закладів громадського харчування, а у Старокостянтинові та Дунаєвецькому районі – заборонено, за виключенням обслуговування відвідувачів на літніх терасах.

Рішенням комісії заборонена робота міського громадського транспорту у Кам’янці, Старокостянтинові та Дунаївцях, зазначено у протоколі комісії.

Перевізникам, які здійснюють внутрішньообласні, міжобласні та міжнародні перевезення через Нетішин, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів та Дунаївці дозволено проводити посадку та висадку пасажирів лише на автостанціях.

При цьому рішенням комісії Летичівський район виключено з переліку тих, де потрібно заборонити проведення масових заходів.

Нагадуємо, по всій території Хмельницької області діє заборона на перебування у громадських місцях без захисних масок і документів, що посвідчують особу. Також заборонено самовільно залишати місця самоізоляції та обсервації. Не дозволяється працювати дитячим закладам оздоровлення й відпочинку.

Крім того, на Хмельниччині діє заборона на роботу розважальних закладів, закладів громадського харчування та культури з 23.00 до 7.00 години. Винятком є кінотеатри та послуги громадського харчування на винос.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter