Новини
Кримінал

У Хмельницькому наркозалежний виготовляв психотропи

Правоохоронці Хмельницького затримали 31-річного місцевого жителя, який виготовляв і збував амфетамін серед наркозалежних обласного центру.

Як встановили оперативники, обладнання та прекурсори для виготовлення амфетаміну зловмисник замовляв через мережу Інтернет. Також для конспірації він постійно змінював місце виготовлення психотропів.

Загалом працівники поліції задокументували декілька фактів збуту наркотиків підозрюваним. Під час продажу чергової дози амфетаміну його затримали.

У ході проведення слідчих дій поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків, у ході яких виявили та вилучили декілька пакетів та згортків з амфетаміном, електронні ваги, пристрої для вживання наркотиків тощо.

До слова, зловмисник має непогашену судимість за ст. 309 Кримінального кодексу України і перебуває на випробувальному терміні.

Чоловіку оголосили про підозру за . 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter