Новини
Кримінал

У Хмельницькому рецидивіст та його спільник-таксист збували наркотики

Хмельницькі правоохоронці затримали двох зловмисників, які займалися збутом серед наркозалежних канабісу та амфетаміну, який самі виготовляли у домашній нарколабораторії.

Один із затриманих має багате кримінальне минуле — раніше притягувався до відповідальності за вчинення замовного вбивства і злочини, пов’язані з наркотиками. А його спільник працював в одній із служб таксі обласного центру.

“До речі, наркотики збували і серед пасажирів таксі. Постійним клієнтам зловмисники пропонували знижки на свій товар, а при залученні нових осіб надавали своєрідний бонус у вигляді невеликої дози наркотиків безкоштовно”, – повідомляють у поліції.

Загалом правоохоронці задокументували 6 фактів збуту наркотиків підозрюваними, а затримали зловмисників «на гарячому» під час продажу чергової дози.

У рамках розслідування було проведено 4 санкціоновані обшуки, в ході яких поліцейські виявили та вилучили чимало пакетів та згортків з канабісом та амфетаміном, пристрої для вживання наркотиків, ваги, мірні склянки, колби, скляні трубки, соляну кислоту, ацетон тощо.

Обом зловмисникам уже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter