Новини
Армія

Хмельницькі нацгвардійці вчилися тактики організації бойових дій

У військовій частині 3053 Нацгвардії, що дислокується у Хмельницькому, пройшли тактико-стройові заняття з бойової готовності у складі частини.

В ході проведення занять гвардійці відпрацьовували алгоритм дій особового складу під час приведення частини у вищі ступені бойової готовності та вдосконалювали механізми злагодженості підрозділів у зазначених заходах. Основну увагу зосередили на практичному відпрацюванні дій Допоміжного пункту управління.

Метою таких занять є відпрацювання практичних питань організації бойових дій, управління підрозділами в бою та їх всебічного забезпечення. А основний метод навчання – тренування у виконанні прийомів та способів дій, навчально-бойових нормативів, – зазначає начальник штабу військової частини майор Сергій Лук’янчиков.

Результати завершених тактико-стройових занять в складі частини свідчать про згуртованість підрозділів та володіння командирами навичками організації бою та службово-бойової діяльності, які у підсумку формують високу ефективність дій та миттєве реагування на зміну обстановки в бойових умовах.

Марина Березюк. Фото автора.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter