Новини
Армія

Нетішинець, якого поранили в зоні ООС, йде на поправку

Командир розвідувальної роти, старший лейтенант поліції Леонід Овдіюк за позивним «Свояк», який у травні отримав важкі поранення у живіт, одужує.

Правоохоронець з Нетішина пройшов тривалі тижні коми, декілька операцій та підключення до апарату штучної вентиляції легень. Після важкої боротьби лікарів Леоніда перевели з реанімації в реабілітацію.

“Найважче вже позаду. Біль і страх, переживання рідних і друзів, невизначеність і розпач – позаду. Навіть не віриться, що одразу після поранення взагалі було не зрозуміло чи він виживе і це зводило з розуму. Була тільки Віра і Надія. Наразі Леонід пройшов найважче і має гарну динаміку”, – повідомила на своїй сторінці у соцмережі депутатка Хмельницької облради Наталія Коваль.

Учора міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Національної поліції Ігор Клименко відвідали у шпиталі МВС  Леоніда Овдіюка. Йому вручили почесну нагороду “За відвагу в службі”.

Нагадаємо, правоохоронця поранили на Сході 21 травня. Він перебував у госпіталі в Сєвєродонецьку у важкому стані – вирвана нирка і частина стегна.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter