Новини
Суспільство

Злива у Хмельницькому: зіпсоване свято і чергові потопи (ФОТО, ВІДЕО)

Хмельничани, які планували відпочити на американському пікніку, чимдуж тікали з берега Південного Бугу, а водії пробиралися крізь потоки води.

Злива, яка раптово впала на місто, добряче зіпсувала настрій та відпочинок тим хмельничанам, які сьогодні вирішили відвідати другу частину вікенду в американському стилі. Оскільки на випадок такого потужного дощу на території Молодіжного пляжу не передбачили ніякого укриття, містянам довелося або чимдуж тікати, або ховатися під розлогими деревами.

Щоправда, це мало допомогло тим, хто встиг зайняти місця під природним укриттям – потоки води були настільки потужними, що досить швидко і дорослі, і діти були мокрі з ніг до голови.

Особливо образливо, напевно, було тим, хто тільки-тільки придбав американсько-українських смаколиків та планував їх скуштувати, а натомість довелося бігати пляжем з тарілками в руках у пошуках прихистку.

Традиційно наслідки зливи у Хмельницькому “розгрібали” водії автівок, що їхали вулицею Зарічанською. Там, знову ж, традиційно, на перетині доріг зустрічаються потоки води.

Крім того, на дорогу дощем звідкись принесло трохи бруківки…

Дісталося й іншим мікрорайонам міста…

Поблизу “Монблану”
На Озерній
Біля продовольчого ринку
На вулиці Бандери

Щодо постійних потопів на вулиці Зарічанській, на одному з брифінгів Хмельницький міський голова Олександр Симчишин зазначав: напрацювання щодо нової системи водовідведення в проблемних частинах міста є. Але на заваді стає процес зведення міських забудов.

Схоже, поки у Хмельницькому забудовники не збудують все, що запланували, місто так і тонутиме під час злив, в очікуванні…

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter