Новини
Увага!

Мешканців Шепетівки попереджають про призупинення газопостачання

Також мешканцям райцентру та Шепетівського району нагадують, що підписання заяви-приєднання до Договору постачання природного газу не є терміновим.

Згідно з графіком Красилівського лінійного виробничого управління  магістральних газопроводів газо-розподільчу систему Шепетівки буде зупинено з 28 по 31 липня для проведення ремонтно-профілактичних робіт. Про це повідомляють у ПрАТ «Шепетівкагаз».

Газопостачання буде відновлене після закінчення ремонтно-профілактичних робіт.    

Крім того, у ДП «Шепетівкагаз» повідомили, що підписання заяви-приєднання до Договору постачання природного газу не є терміновим. Вона може бути підписана упродовж 2020 року.

Приводом для появи такої інформації стала ситуація, яка днями мала місце у районному центрі. Десятки людей зібралися біля приміщення “Шепетівкагаз” та утворили величезну чергу. Однією з причин такого ажіотажу, ймовірно, стала інформація про те, що заяву-приєднання необхідно підписати до 1 серпня 2020 року. Тож люди поспішили до офісу газівників, аби встигнути оформити документи.

Рекомендуємо споживачам не створювати ажіотажу, не стояти у чергах біля приміщення Центру обслуговування абонентів. Жодні штрафні санкції до споживачів за невчасне підписання заяви-приєднання застосовуватись не будуть. Просимо вибачення за некоректно подану інформацію, що спричинило незручності мешканцям міста та району,повідомили у ПрАТ “Шепетівкагаз”.

Споживачам природного газу, які проживають у сільській місцевості, рекомендують звертатися до слюсарів служби експлуатації ПрАТ «Шепетівкагаз», які обслуговують відповідні населені пункти.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter