Новини
Дозвілля

Рок-фестиваль у Хмельницькому повертається на відкритий простір

Сьогодні о 21.00 на території парку «Молодіжний» відбудеться показ всіх частин концертного фільму “Rock&Buh 2020”.

Ця відео-робота стала прецедентом у практиці продиктованих карантинними обмеженнями онлайн-заходів.

Хмельничани та поціновувачі фестивалю Rock&Buh з інших міст мали можливість насолоджуватись виступами улюблених рок-команд ще з 2 липня на YouTube-каналі фестивалю.

За словами організаторів, перегляд на відкритому просторі матиме суттєві переваги над форматами, доступними у мобільних гаджетах та комп’ютерах.

Один з «батьків» цьогорічного фестивалю Rock&Buh, ініціатор створення фільму, фронтмен гурту “Мотор’Ролла” Сергій Присяжний в ефірі каналу Nagolos зазначив:

«Вперше фільм побачив на прем’єрі. В мене були неймовірні враження, адже я побачив свій виступ на величезному екрані, в кінотеатрі. І це було круто. Всім, хто цікавиться музикою, раджу хоч раз в житті подивитись на великому екрані улюблене шоу. Це дійсно вражає! Ці масштаби, цей потужний й об’ємний звук… Таке враження, що ти перебуваєш дійсно на концерті. Це дуже круто. Я подивився весь фестиваль і, як музикант, вже потім передивився концерт на всіх носіях, моніторах. І, як професійний звукорежисер, можу оцінити готовий продукт по п’ятибальній шкалі на 4+! »

На сторінці фестивалю організатори події, крім перегляду, обіцяють живе спілкування з музикантами та знімальною групою стрічки.

А чому цю рокову стрічку варто подивитись кожному, розповіли у сюжеті творці фільму Rock&Buh 2020.

Збираючись на кіно-перегляд просто неба, прихопіть з собою парасольки, плащі або куртки, щоб не повторити досвід гостей «Американського пікніку» у минулі вихідні, коли другий день був зіпсований зливою, а хмельничани шукали прихистку на пляжі та на території Молодіжного парку скрізь, де тільки бачили. Щоправда, багатьох з них це не врятувало…

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter