Новини
Освіта

У Славуті відзначили найкращих випускників

Золоті та срібні медалі у райцентрі на Хмельниччині отримали 18 школярів.

Урочистості, під час яких найкращі випускники отримали заслужені нагороди за навчання, відбулися у Славуті вчора, 28 липня, у сквері імені Тараса Шевченка.

Через карантин зібрати всіх вчорашніх школярів, а їх у місті 241, не вдалося. Тих, хто своєю наполегливістю у навчанні заслужив визнання, прийшли підтримати батьки, рідні та друзі.

Особливо трепетно про своїх випускників відгукнулися керівники закладів загальної середньої освіти, які разом із головою міста вручали довгождані золоті та срібні медалі. Цього навчального року їх отримало 18 здобувачів освіти.

Стільки ж відзнак міського голови «Юна надія» отримало талановите учнівство за активну участь у громадському житті школи та міста, здобуття призових місць на міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях, олімпіадах, творчих конкурсах тощо, повідомляють у прес-службі Славутського міськвиконкому.  

І хоча, незважаючи на карантинні обмеження, не вдалося зібрати усіх разом – а це 241 випускника та закружляти у прощальному святковому вальсі, це не привід сумувати, адже пройшовши дивовижний шлях довжиною в дитинство та юності, попереду на випускників чекає не менш цікавий та насичений новий життєвий етап.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter