Новини
Інфраструктура

У Нетішині будуватимуть пішоходний міст

Довгий час оновити споруду, що з’єднує два береги річки Горинь, не могли через те, що вона не перебувала на балансі міста.

Роботи зі зведення нового пішохідного мосту до дачного масиву планують почати у Нетішині наступного тижня. Вартість усіх робіт складає 6 мільйонів 490 тисяч 142 гривні 34 копійки.

Проєктна документація, розроблена ТОВ «Дельта Інжиніринг» у 2019 році, пройшла експертизу. Після цього було оголошено тендер на ProZorro. За результатами електронних торгів переможцем визнано ПрАТ «УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦІЯ», з яким укладено договір на виконання робіт. Нещодавно було отримано дозвіл на виконання будівельних робіт по цьому об’єкту, повідомляє прес-служба виконкому Нетішинської міської ради.

Наразі підрядник вже виготовив металоконструкції моста, які відправлені на цинкування. У місті очікують працівників підрядника, аби розпочати підготовчі роботи по будівництву моста.

Довгий час це питання не могли зрушити з місця, оскільки місток свого часу звели без жодних документів і він не перебував на балансі міста. Час від часу волонтери та небайдужі містяни самостійно укріплювали його. Однак споруда не відповідала ніяким нормам. Тому було прийняте рішення про будівництво нового мосту, щоб люди безпечно могли потрапити на дачні ділянки.

Старий місток буде демонтовано.

Читайте також: У Нетішині облаштовують територію парку.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter