Новини
Увага!

Як потрапити до Хмельницького суду під час карантину?

Під час карантину Хмельницький апеляційний суд працює в особливому режимі роботи, щоб мінімізувати поширення коронавірусу.


У суді тимчасово припинили особистий прийом громадян та скасували усі масові заходи, круглі столи, семінари, екскурсії та Дні відкритих дверей. У приміщення запускають лише у захисних масках.

На вході працівник судової охорони усім виміряє температуру тіла. Якщо ж вона підвищена, людину поміщають на ізоляцію в окрему кімнаті, де вона очікує на прибуття карети швидкої допомоги. Опісля кабінет дезинфікують.

Документи щодо справ потрібно залишати у спеціальному боксі при вході в приміщення. Звідки працівники канцелярії їх обов’язково забирають та вносять у реєстр діловодства та передають суді.

У залах судового слідства, конвойному приміщенні та коридорах окрім дезинфекції та провітрювання, проводять знезараження бактерицидними лампами. Килимок біля входу для знезараження взуття відвідувачів щогодини зволожують дезінфікуючими засобами. Тричі на день у приміщенні знезаражують підлогу спеціальними антисептичними засобами та проводять вологе прибирання. Щогодини спецзасобами обробляють дверні ручки, поручні та інші контактні поверхні.

На поверхах є дезінфектор, яким працівники обробляють руки та робочі поверхні у своїх кабінетах. Усі працівники суду використовують засоби індивідуального захисту – спеціальні маски та рукавички.

Працівники суду закликають до дистанційної комінікації. Детальніше про канали комунікації із судом – за цим посиланням

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter