Новини
Увага!

Поблизу виправної колонії на Хмельниччині введуть низку обмежень

В Ізяславському районі на базі однієї з виправних колоній Служба безпеки України проводитиме антитерористичні тренування.

Під час навчань поблизу колонії запровадять тимчасове обмеження руху транспорту та пересування людей. У громадян можуть перевіряти документи, що посвідчують особу.

Участь у навчальннях також візьмуть співробітники СБУ, УДО, СЗР, ВПС, ЗСУ, ДКВС, НДПВС, НГУ,НПУ, КОРД, та ДСНС. Антитерористичні тренування триватимуть до 21 серпня.

Управління СБУ у Хмельницькій області просить із розумінням поставитися до можливих незручностей та належно реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, залучених до проведення навчань.

Також у Службі безпеки нагадують про необхідність проявляти пильність та інформувати правоохоронні органи в таких випадках:

  • отримання інформації щодо підозрілих осіб, які проявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, адмінбудівель та підприємств, транспорту та масового перебування людей;
  • виявлення зброї чи вибухових пристроїв.

Цілодобова гаряча лінія Управління СБУ Хмельницькій області (0382) 65-12-57; електронна поштова скринька: usbu_hml@ssu.gov.ua

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter