Новини
АКТУАЛЬНО

Наймодніші куртки осінь-зима-2020: моделі, матеріали і кольори

Неможливо уявити собі холодну пору року без верхнього одягу. Це накидки і кардигани для перших осінніх днів, теплі пуховики, пальто і шуби для морозів. І, звичайно ж,  куртки для так званого «перехідного періоду».

За даними авторитетного порталу з продажу одягу і аксесуарів в інтернеті Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше, які ж фасони і моделі, матеріали і фактури, забарвлення і принти курток будуть найактуальнішими в сезоні осінь-зима-2020.

Актуальні фасони і стильні моделі

Практично всі фасони курток для осінньо-зимового сезону відрізняє одна основна риса: вільний і дуже комфортний крій. Практично не зустрічалися облягаючі моделі, а це значить, що під таку куртку можна сміливо вдягати теплий светр.

Бомбери

Один з найулюбленіших дизайнерами фасонів. Вільний крій, довжина до талії або до середини стегна, наявність манжет на рукавах і по низу вироби робить бомбер приналежністю спортивного стилю. Але він також добре впишеться і в стиль casual і буде поєднуватися навіть з сукнями та спідницями.

Дуті і стьобані пуховики

Зараз мова йде не тільки про довгих «пальтових» пуховиках для сильних морозів, але й про укорочених моделях довжиною до талії. Такі пуховики повинні бути дуже об’ємними і обов’язково на манжеті внизу. Чим яскравіше буде тканина, тим краще. Незважаючи на коротку довжину, вони теж цілком можуть захистити від холоду і морозів.

Довгі парки

Одна з улюблених моделей курток для тих, хто цінує комфорт і зручність. Парку зазвичай виконується в стилі мілітарі і йде довжиною до коліна. Але дизайнери пропонують також цікаві моделі довжиною до середини ікри і навіть максі, що нагадують плащі. Можна вибирати стримані кольори, а можна використовувати і цікаві принти, написи і навіть вишивку

Модні фактури і сучасні матеріали

Що стосується матеріалів і фактур, тут дизайнери запропонували таке розмаїття, що кожен для себе вибере щось особливе. Минулої відходить використання натуральної шкіри і хутра, що не може не порадувати захисників тварин

Штучна шкіра і хутро

Якщо пару сезонів тому про штучне хутро навіть не згадувалося, то в 2020 році він буде у великому фаворі. Так само як і синтетична шкіра! Захисники тварин це оцінять, а куртки з синтетичних матеріалів будуть набагато більш практичними, міцними і довговічними. Хутро краще вибирати з коротким ворсом, що нагадує плюш або «чебурашку».

Джинс і денім

Джинсовий куртка напевно є в гардеробі у кожного. Це – відмінний варіант для перших прохолодних осінніх днів. Але якщо куртка з теплою підстібками, хутряними вставками, достатньої довжини і з капюшоном, вона підійде і для зимових морозів.

Елегантні пальтові тканини

Для ділового образу дизайнери запропонували куртки у вигляді піджаків і жакетів, з пальтових і костюмних тканин. Відмінним варіантом для офісного look’а буде твід і фактурні тканини з принтом в клітку або смужку, фасони з відкладним коміром і накладними кишенями, короткі або довжиною до середини стегна.

Яскраві кольори і цікаві принти

Якщо говорити про модні кольорах, то в сезоні осінь-зима-2020 можна використовувати практично все, що вам до душі. Наймоднішими квітами 2020 року стануть класичний синій і «вицвілий» блакитний, приглушений червоний і теракотово-цегляний, пісочно-сірий і графітовий, карамельний і шоколадний, колір гірчиці і яскраво-жовтого шафрану.

Флористичні мотиви і квіткові принти

Однією з найкрасивіших тенденцій для холодної пори року стали квіткові мотиви. Більш підходящі для весни, вони, тим не менш, додадуть яскравості і в похмуру осінньо-зимову погоду. Це можуть бути принти у вигляді квітів і листя, осінні або тропічних, вигадливі орнаменти у вигляді гілок, або ж красива і яскрава вишивка на тканині.

Блиск металіка

Металевий блиск і блискуча фактура тканини для осінніх курток – це те, що теж здатне звернути на себе пильну увагу в холодну погоду. Вибирайте золото і срібло, а також блиск на різних відтінках синього, зеленого, пурпурного, сірого. Допускаються вставки з паєток, інкрустація стразами і блискучі аплікації.

Анімалістичний принт

Поряд з квітковими, тваринні мотиви теж будуть дуже актуальні, особливо для осіннього сезону 2020 року. Вітаються малюнки і тиснення під рептилію на шкірі і шкірозаміннику, а також принти зебри, леопарда, тигра, жирафа та інших представників фауни на іншому верхньому одязі. Пам’ятайте, що анімалістичний принт вельми самодостатній, а тому з такими куртками потрібно надягати однотонну базову одяг.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter