Новини
Освіта

Прем’єр міністр України відкриватиме дитячий садок на Хмельниччині

1 вересня до Хмельницької області завітає прем’єр міністр України Денис Шмигаль. Цю інформацію Суспільному підтвердив голова сільської ради Олександр Ланкевич.

Завтра планують відкрити новозбудований дитячий садочок у селі Давидківці Хмельницького району. Наразі на території дошкільного закладу відбуваються завершальні роботи перед відкриттям.

Потреба у будівництві нового та сучасного садочка у селі постала давно, оскільки старий не міг вмістити усіх діточок, і багато хто з батьків був змушений возити дітей до дитсадків міста Хмельницького.

Освітній заклад розрахований на 80 місць та знаходиться по вулиці Московська, 8/1 в селі Давидківці Хмельницької області. Загальна вартість проекту становить понад 27 млн грн., з них 10 відсотків становлять кошти сільської ради. 

“Хоч і все побудовано, але на даний час, приміщення дитячого садка, поки що без меблів. Участь у підготовці, приймають жителі села. Це, зокрема, батьки майбутніх вихованців садочку,” – додає сільський голова.

Також прем’єр планує завітати до Вищого професійного училища №25 у Хмельницькому. Там буде оглядати стан навчальної бази та оглядатиме приміщення закладу.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter