Новини
Фінанси

Подоляни заборгували понад 800 млн. грн за різні види послуг ЖКГ

Понад 800 млн грн заборгували подоляни за різні види комунальних послуг. Така сума набігла від початку року. Не дивлячись на те, що заборгованість було реструктуризовано і заключено відповідні угоди, борги накопичуються. Про це повідомляє Головне управління статистики у Хмельницькій області.

Зокрема, на кінець липня 2020р. заборгованість населення зі сплати за постачання та розподіл природного газу склала 378,9 млн.грн, за постачання теплової енергії та гарячої води – 169,5 млн.грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 103,2 млн.грн, за управління багатоквартирним будинком – 85,7 млн.грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 73,8 млн.грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів – 17,0 млн.грн.

Від початку року з населенням області було укладено 1,0 тис. договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 5,7 млн.грн. Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, становила 6,1 млн.грн. Загалом у липні мешканці області сплатили 261,6 млн. грн за житлово-комунальні послуги.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter