Новини
Події

Вперше у Хмельницькому відкриють кав’ярню з кінотеатром

4 вересня 2020 року Україна дізналася імена ще 5 щасливчиків, які отримали грант на розвиток бізнесу від компанії «Епіцентр К» у рамках проєкту «Мільйони добрих справ» Серед них Віктор Колесник з міста Хмельницький, який отримав 495 тис. грн від Епіцентру на створення автокав’ярні з літнім кінотеатром у Хмельницькому

«Кожен з учасників третього фіналу вкладає серце та душу в бізнес. Відчувається їхня залученість, кожен підприємець дійсно живе своєю справою, тому обрати з 10 півфіналістів лише 5 переможців було дуже складно», — зазначає суддя проєкту «Мільйони добрих справ», заступник генерального директора компанії «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

Хмельничани скоро зможуть насолодитись улюбленою кавою зі смаколиками, зручно вмостившись у кріслі й насолоджуватись улюбленим фільмом у кінотеатрі просто неба.

За ці кошти підприємець із Хмельницького планує переобладнати легендарний для міста автомобіль «пижик» — Peugeot Karsan J9 — у мандрівну кав’ярню з вуличним кінотеатром.

«Хмельницький — велике прогресивне молодіжне місто, тут проводиться багато фестивалів, тому формат такої мобільної кав’ярні відмінно доповнить наше місто», — розповідає підприємець.

У кав’ярні буде обладнана робоча зона та 8 місць для відвідувачів.
Чоловік планує проводити тематичні вечори, а також пригощати відвідувачів унікальною селфі-кавою.

«Це буде місце, куди хочеться повертатися знову і знову, а смак кави буде особливим», — запевняє переможець.

Нагадаємо, до цієї п’ятірки також входить ще одна жителька Хмельницького, Альона Шибунько якій 14 серпня вручили півмільйона гривень на на розвиток бізнесу.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter