Новини
Культура

У Кам‘янці обирають кращий сувенір

У Кам‘янець-Подільському стартував для майстрів, які власноруч виготовляють продукцію із брендом міста, конкурс на найкращий сувенір. Про це повідомив мер міста Михайло Сімашкевич.

Уже третій рік поспіль міська влада Кам‘янця проводить даний конкурс. Головними критеріями залишились креативність, унікальність, асоціація із теплими спогадами про старовинне місто.

Дійство проводять для популяризації звичаїв, традицій, фольклору українського народу; визначення нових елементів сучасної культури, які  використовуються в туристично-рекреаційній діяльності міста; реклама сувенірів, які є специфічною матеріальною складовою туристичного продукту; демонстрація робіт сучасних майстрів сувенірної продукції та визначення кращих робіт шляхом об’єктивного оцінювання.

Конкурс передбачає три етапи: онлайн голосування, визначення кращого сувеніру за результатами роботи комісії і власне нагородження переможців.

Голосувати за учасників можна буде в соціальних мережах, а переможця влада міста оголосить на святі до Всесвітнього Дня Туризму.

Збір робіт проводиться до кінця тижня.

Дізнатися деталі можна за номером телефону  067-26-27-666.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter