Новини
Події

Поліцейські області переходять на посилений варіант несення служби

На цілодобовий та посилений варіант несення служби переходять поліцейські Хмельницької області, починаючи з 5 вересня.
Про це йшлося на спільній нараді з представниками Громадянської мережі ОПОРА.

Вибори цього року вперше пройдуть за новим Виборчим кодексом і головне завдання поліції — зробити усе для того, аби процес відбувався чесно і в межах нового законодавства,-зазначив Заступник начальника ГУНП Андрій Чайковський.

Зважаючи на оновлення виборчого законодавства, для працівників поліції області, які у день виборів нестимуть службу на дільницях, проведуть додаткові заняття з вивчення Виборчого кодексу, щоб у день голосування кожний поліцейський досконало знав, як йому діяти в тій чи іншій ситуації. 

Зі свого боку представники Громадянської мережі ОПОРА пообіцяли за потреби надавати правоохоронцям всебічні консультації щодо виборчого законодавства та допустимих повноважень поліцейських у різних критичних ситуаціях. 

Нагадаємо, рух ЧЕСНО зафіксував у Хмельницькому білборди з рекламою політичних сил ще з кінця липня.Саме від таких партій: “Пропозиція”, або так звана “партія мерів”, «Перемога Пальчевського», «Слуга народу», «За майбутнє» та «За конкретні справи». Вартість розміщення на рекламних площинах у цей період від 6 до 7 тис. грн.

Загалом з 5 вересня поліція зафіксувала 64 повідомлення щодо порушень виборчого законодавства в Україні.

Фото взяті з сторінки патрульної поліції

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter