Новини
Економіка

Майже 100 юних кам’янчан стали платниками податків

Модне слово ID-14 – це комплексна послуга, яка дозволяє підліткам від 14 до 18 років отримати разом із паспортом номер картки платника податків, яка з травня 2020 року успішно реалізується у Кам‘янці-Подільському. Повідомляє Державна податкова служба Хмельниччини.

Тож на сьогодні уже майже сотня молодих кам‘янчан стали повноправними платниками податків, отримавши для цього документальне підтвердження.

Проект реалізовується за підтримки програми SURGe, що фінансується Урядом Канади. Примітно, що зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків можна без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

«Завдяки впровадженню сервісної новинки юнаки та юнки древнього міста над Смотричем отримують перші «дорослі» документи та пересвідчуються у тому, що сучасний сервіс завжди поруч за різних життєвих ситуацій. Впровадження новинки також працює на те, що у свідомості громадян платник податків стає головною суспільною фігурою, завдяки чому розвивається громада й країна, – переконані у Кам‘янець-Подільській ДПС.

До речі партнерами податківців є фахівці Кам’янець-Подільської міської ради, які у ЦНАПі здійснювати прийом заявників для надання послуги «Два в одному».

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter