Новини
Увага!

Які зміни у роботі громадського транспорту в Хмельницькому та області

11 вересня відбулось засідання обласної комісії з ТЕБ та НС Хмельницької ОДА. Згідно з рішенням, уже із 14 вересня громадський транспорт Хмельницького перевозитиме пасажирів лише у кількості половини сидячих місць. Про це на брифінгу повідомив голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.

Також очільник області додав, що це пов’язано з тим, що із переходом обласного центру в “помаранчеву” зону карантинних обмежень.

Громадському транспорту забороняється перевезення пасажирів у кількості більш ніж 50 відсотків, від кількості місць для сидіння”, – каже Дмитро Габінет.

Але міська влада відмовилась від такого впровадження. Заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко, у коментарі Суспільного прокоментував, що жодних обмежень у роботі громадського транспорту хмельничани не відчують.

З понеділка весь громадський транспорт Хмельницького переводиться на режим спеціальних перевезень. Якби ми слідували постанові перевезення громадян, ми уявляємо, щоб робилося на зупинках. На зупинках скупчувалися сотні людей, які не могли б сісти у транспорт, наражаючи себе на небезпеку інфікування”, – каже Андрій Бондаренко.

Також Укрзалізниця повідомляє, що з 14 вересня 00.01 буде припинено продаж квитків на на окремі залізничні станції – Волочиськ та Славута-1. Тобто на даних станціях посадка пасажирів здійснюватись не буде. Висадка буде проводитись за встановленим порядком.

Зазначимо, що при “помаранжевій зоні” перебування в карантині перевезення громадян в громадському транспорті відбувається лише за кількістю сидячих мість та лише у масках або у респіраторах.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter