Новини
Політика

Старокостянтинів і Летичів долучилися до команди «Сила і честь»

Старокостянтинів і Летичів – чергові два міста Хмельницької області, в яких презентували місцеві команди партії Ігоря Смешка «Сила і честь».

Від партії у місцеві ради підуть військові, вчителі, лікарі, підприємці, воїни АТО та люди інших професій. «Сила і честь» робить ставку на середній клас. Це одна з головних відмінностей від інших партій. 

Ігор Смешко, за якого на минулих президентських виборах на Хмельниччині проголосували майже 50 тис людей, категорично відмовляється від підтримки олігархів і не бере у свою команду людей із заплямованою репутацією або тих, для кого влада є джерелом збагачення.

«Сила і честь» опирається на одвічні українські традиції, захищає інтереси простих людей і має чітке розуміння, як підняти економіку країни. На думку партійців, місцеве самоврядування – основа демократії, і без сильних місцевих громад Україна не побудує сильну державу. 

Саме про це говорили представники місцевих команд у Старокостянтинові і Летичеві. Попри те, що громади отримали значні кошти, рівень життя людей не змінився.

Зокрема, за останні 5 років бюджет міста зріс із 193 млн грн до 456 млн грн, але це майже не відчули жителі міста.

«Ми вже не маємо морального права перед своїми батьками та дітьми продовжувати чекати змін. Діяти потрібно вже і швидко – тому свідомо йдемо у політику. Щоб відстоювати майбутнє наших поколінь, щоб не втратити державу через недолуге керівництво» – розповів під час зустрічі лідер старокостянтинівської команди «Сила і честь» Анатолій Потерба.

Місто Летичів має спільні проблеми зі Старокостянтиновом. Низькі зарплати, виїзд молодих сімей та молоді у великі міста та за кордон в пошуках роботи та кращого життя.

Ще одне важливе питання – відстоювання права на свою землю, що є основою кожної господи. Засилля політичної реклами, роздача «гречки» і солодких обіцянок від того, хто роками сидить у владі змушує задуматися: а навіщо олігархам місцеві вибори? Можливо, вся справа у землі і одна-дві політичні сили хочуть зосередити її у своїх руках?  

«Перше завдання нашої команди – не дати розкрасти нашу землю і створити можливості для розвитку фермерських господарств. А ще захистити наших людей – пенсіонерів, малозабезпечених і одиноких» – зауважує лідер летичівської команди Микола Дядюк.

На зустріч  у Летичеві завітала мама полеглого Героя України, кіборга Івана Зубкова – Антоніна Петрівна, з єдиним проханням до лідерів партією «Сила і честь» – навести порядок, зупинити кровопролиття та не забувати про ті молоді життя, які назавжди змінила війна на Сході.

Лідер команди «Сила і честь» Олексій Свістунов на зустрічах з місцевими командами наголосив, що сьогодні є всі можливості для покращення життя в громадах Хмельниччини.

«Тому партія йде у місцеву владу, щоб швидко зробити те, на що роками і десятиліттями не спромоглися політики і олігархи. Сильна громада може вибороти свої права тільки в команді однодумців. Всі ці люди знайшли таких однодумців в «Січі». Досвід, правду та честь, а не пусті обіцянки і примарні вершини – шукають наші люди в програмах партій. Ці чесноти і їх втілення є тільки у «Силі і честі» і ми будемо зростати по всій області», – пообіцяв Олексій Свистунов.

Нагадаємо, 07 вересня «Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Хмельниччині. Згідно з соціологічним опитуванням, яке провели авторитетні Центр «Социс» та Центр Разумкова, «Сила і честь» входить в п’ятірку найрейтинговіших партій і впевнено долає 5% бар’єр – за неї готові проголосувати 6,5% виборців серед тих, хто визначився і піде на вибори.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter