Новини
Політика

До команди «Сила і честь» долучилась активна громада Кам’янця-Подільського

У місті відбулася презентація місцевої команди партії Ігоря Смешка «Сила і честь», яка візьме участь у виборах до міської та районної рад.

Серед головних завдань «Сили і честь» в Кам’янці-Подільському – ліквідація тіньових схем і прозорий розподіл коштів громади, капітальний ремонт доріг, розвиток туризму, впорядкування вуличних ринків, встановлення системи відеоспостереження і посилення безпеки у місті.

За словами лідера команди «Сила і честь» у Кам’янці-Подільському Василя Гаврилюка, один із пріоритетів партії – сильне місцеве самоврядування, а для міста це дуже важливо. Щоб швидко навести порядок, від партії у місцеві ради висунули кандидатів з успішним досвідом роботи і сильними моральними принципами.

Зокрема, ветерана війни, віце-президента Федерації повітроплавання Юрія Аносова, медика Тетяну Дідич, декана факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології університету ім. І. Огієнка Віталія Співака, спеціаліста в комунальній сфері, голову ОСББ Наталію Мазурик, військового і ветерана війни Віталія Галіцина, доктора філософії, почесного громадянина Кам’янця-Подільського Василя Мельницького, волонтера і засновницю туристичної фірми Наталію Мусій та багатьох інших.

Загалом до команди Ігоря Смешка на Хмельниччині увійшли люди, які довели свою фаховість, хто має незаплямовану репутацію і готовий працювати на людей. В партії створена спеціальна система відбору кандидатів. Кожного перевіряли за допомогою інформації з відкритих та закритих джерел. Також було проведено відкритий відбір. Будь-хто міг подати свою кандидатуру і довести, що він гідний увійти в команду «Сила і честь».

Це відрізняє політичну силу Ігоря Смешка від інших партій, які переважно захищають інтереси великого бізнесу та олігархів. І саме такий підхід допоможе виконати поставлені завдання – в управлінні містом, вирішенні проблем у медицині, освіті, соціальній сфері.

Зазначимо, за останні 5 років міста і селища отримали значний фінансовий ресурс. Зокрема, бюджет Кам’янця-Подільського – з 384 млн грн до 708 млн грн. Відтак у міста є ресурс, головне – правильно його використати.

 «За рік у нашій лікарні проходить лікування понад 12 тисяч мешканців міста. Кожен з пацієнтів потребує не лише індивідуального відношення, але й повноцінного медичного обслуговування. А це можливо лише за умови, якщо опікуватися розподілом бюджетних коштів будуть сильні фахівці, зацікавлені в розбудові місцевої медицини, а не ті, хто хоче набити власні кишені» – каже Тетяна Дідич, спеціалістка в сфері медицини, медичний директор в Кам’янець-Подільській міській лікарні.

Безпека і захист громади – задача професійних військових, впевнений військовий, ветеран війни Віталій Галіцин:

«Честь і слово офіцера – цінності, яких ніколи не мали олігархічні клани, що багато років були при владі. Як людина, що все своє професійне життя займалась захистом інтересів держави, бачу в політичній партії «Сила і честь» єдиний вихід для побудови в України порядку та відновлення обороноспроможності»,– говорить Віталій.

Лідер команди «Сила і честь» в Хмельницьку обласну раду Олексій Свістунов впевнений, що сильна команда, яка зібралася в Кам’янці-Подільському, зможе дати результат для міста.

«Запал та впевненість місцевої команди викликає повагу. Разом з освітянами, військовими, підприємцями, медиками ця команда зможе зробити місто комфортнішим для кам’янчан», – наголосив Олексій Свістунов.

Нагадаємо, «Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Хмельниччині 7 вересня.

За даними соціологів  Центру «Социс» та Центр Разумкова, наразі «Сила і честь» входить в п’ятірку найрейтинговіших партій і впевнено долає 5% бар’єр. Так, 6,5% виборців, серед тих, хто визначився і піде на вибори готові віддати свій голос за «Силу і честь».

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter