Новини
Дозвілля

На весільний рушник – через 60 років

Подружня пара хмельничан відзначила діамантове весілля.

До Хмельницького міського відділу ДРАЦС завітало подружжя Івана Григоровича та Галини Мечиславівни, аби вдруге у житті стати на весільний рушник і в такий спосіб відзначити 60-річний ювілей подружнього життя. Про це повідомляє Хмельницьке МВ ДРАЦС на своїй сторінці у соцмережі.

Діти та онуки влаштували для ювілярів подарунок – організували урочисту церемонію одруження.

60 років тому Іван та Галина поєднали свої долі в далекому Оренбурзі на Уралі, і саме у дей день за українським народним звичаєм вони знову стали на весільний рушник – як символ сімейної чистоти, єдиної дороги в житті.

Щирі слова вдячності і любові, теплі побажання на майбутнє, дружні обійми та вітання – у такій атмосфері відзначили ювілейне весілля.

” 60 років спільного життя – це не просто ювілей, це ознака того, що ваші стосунки змогли пройти різноманітні перевірки на міцність, щирість, вірність, розуміння та повагу.

Роки довели, що вам притаманні мудрість, почуття відповідальності, відданість родині, а ще доброта, щедрість душі, висока порядність! Бажаємо здоров’я, радості та щастя. Нехай же естафета вашого щасливого сімейного життя та кохання передається з покоління в покоління», – звернулася до подружньої пари з привітальними словами очільниця Хмельницького МВ ДРАЦС Марина Зубова.

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter