Новини
Політика

На Хмельниччині кандидати у депутати відмовляються брати участь у виборах

Ще двоє претендентів на крісла у владі місцевого рівня Хмельницької області заявили про свій намір вийти з виборчого процесу.

Сьогодні на засіданні Хмельницької обласної територіальної виборчої комісії було прийнято рішення про виключення кандидатів у депутати Хмельницької обласної ради від Хмельницької обласної партійної організації всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА» зі списків зареєстрованих політичних партій.

Так, про намір зняти з виборів свої кандидатури заявили:

Анатолій Побережний – головний лікар медичного центру ТОВ «Поділля медфарм», безпартійний, депутат Ізяславської районної ради. В єдиному виборчому списку кандидатів у депутати Хмельницької обласної ради був під номером 36, у територіальному виборчому окрузі №1 – під номером 8;

Марія Самохіна – начальник управління Державної казначейської служби України у м. Нетішин Хмельницької області, безпартійна, депутатка Нетішинської міської ради. В єдиному виборчому списку кандидатів у депутати Хмельницької обласної ради була під номером 20, у територіальному виборчому окрузі №1 – під номером 7.

Нагадаємо, раніше про свій намір вийти з виборчого процесу та не боротися за крісло в облраді заявили троє кандидатів у депутати.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter