Новини
Події

У Славуті попрощалися із офіцером, який загинув у зоні ООС

Вчора у Славуті в останню путь провели майора Центру спеціальних операцій “Альфа” Володимира Фомюка, який загинув у зоні ООС.

Попрощатися із земляком прийшли рідні та близькі героя, його друзі, бойові побратими, представники міської влади, відділу поліції, військового комісаріату та інші мешканці райцентру.

Церемонія прощання зі загиблим спецпризначенцем відбулася в міському Палаці культури.

Поховали Володимира Фомюка на “Новому кладовищі” з усіма військовими почестями, повідомляють у виконкомі Славутської міськради.

Володимир Фомюк народився 30 серпня 1987 року. У 2005 році закінчив Славутський обласний спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки учнів у галузі науки. Цього ж року вступив до Львівського державного університету внутрішніх справ, який закінчив у 2009 році. Працював на посаді начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків. З липня 2017 року зарахований на посаду оперативного співробітника підрозділу ЦСО СБУ “Альфа”. За проявлені відвагу та мужність під час захисту державного суверенитету України в зоні проведення ООС неодноразово нагороджений керівництвом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter