Новини
АКТУАЛЬНО

Хмельниччани матимуть змогу отримати грант за найуспішніший проєкт

Програма «Молодь змінить Україну-2020» Фонду родини Богдана Гаврилишина запрошує долучитися до відбору. Взяти участь можуть молоді люди віком 20-35 років. Автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї. Про це повідомляє Кам’янець-Подільська міська рада.

Програма створена для патріотичних, відповідальних молодих українців, які пов’язують своє майбутнє з Україною, прагнуть позитивних змін, потребують додаткових знань та досвіду.

Програма «Молодь змінить Україну-2020» складається із трьох етапів:

  • I етап (жовтень-листопад 2020) передбачає 6-тижневе онлайн-навчання з 19.10 до 30.11 двічі на тиждень (понеділок та четвер з 19:00 до 20:30). Це будуть лекції, практичні кейси, індивідуальна робота над проєктами. Навчання створене таким чином, щоб допомогти учасникам підготувати та в найкоротші терміни втілити власні проєкти місцевого розвитку.
  • ІІ етап (грудень 2020 – лютий 2021) – відбудеться реалізація проєктів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками та учасницями із застосуванням знань, отриманих на навчальних модулях.
  • ІІІ етап (квітень-червень 2021) – навчальні поїздки до однієї із шести країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії, Польщі, Німеччини та Норвегії.

Найталановитіші автори успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн, що відповідають критеріям, які напрацьовані Богданом Гаврилишиним.

Реєстрація триває до 23:00 год 10 жовтня за посиланнямhttps://bhfamily.org/

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter