Новини
Культура

Розпочався капітальний ремонт біля майбутнього музею Хмельницького

Капітальний ремонт прилеглої території розпочався біля майбутнього музею історії та культури Хмельницького що на вулиці Свободи 22 . На площі майже півтори тисячі “квадратів” знімають старе покриття, бордюри та зайвий грунт, щоб при вході до музею вкласти бруківку, висадити клумби та встановити кілька металевих скульптур Миколи Мазура. Повідомляє МТРК “Місто”

Буде викладатися тут благоустрій із плитки – римський камінь. Велодоріжка та пішохідний тротуар із червоної, а все інше із сірої плитки. В перспективі тут має бути чотири клумби, на яких будуть посажені різні трави екзотичні, рослинності, кустарники і туї, – повідомляє головний інженер ТОВ “Гранд Дорбуд” Анатолій Інжиєвський


Загальна площа прилеглої до музею території майже півтори тисячі квадратів зелені зони та клумби займуть п’яту частину ділянки. також планується встановити лавки з архітектурного бетону та красиві сучасні ліхтарі. Найцікавішими у цій зоні стануть три металеві скульптури Миколи Мазура.

Ті фігури всі три будуть встановлені тут на прибудинковій території біля музею як одна з гостей нашого міста якою варто було б пишатися,– говорить начальник управління ЖКГ Василь Новачок

Міському бюджету ремонту прилеглої до музею території обійдеться в 2 мільйони гривень. Підрядник має два роки на виконання робіт.
Фото МТРК “Місто”

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter