Новини
Дозвілля

Аквапарк «7 Океан» у Хмельницькому: 5 фактів про безпеку

Відпочинок у хмельницькому аквапарку дозволить не лише відпочити, а й отримати позитивні емоції та позбутися стресу. За безпеку відвідувачів тут відповідають професійні рятувальники, а атракціони виготовлені за європейськими стандартами.

Чи знаєте ви таке місце, де, в однаковій мірі, люблять відпочивати і дорослі, і діти, де неможливо встояти на місці, де гарантований заряд позитиву та бадьорості? Без сумнівів, аквапарк “7 Океан” у Хмельницькому – ідеальне місце для якісного та незабутнього відпочинку. Вода здатна по-справжньому розслабити, а розмаїття гірок задовольнить навіть найактивніших бешкетників. Бажаєте відпочити? 

Зануртеся у джакузі чи погойдайтеся на хвилях басейну – і, повірте, рівень стресу та втоми «піде на дно». Душа потребує екстриму та нових відчуттів? Гайда підкорювати найкрутіші атракціони аквапарку “7 Океан”!

Чому ж у “7 океані” безпечно?

Аквапарк – прекрасне місце для сімейного відпочинку. І, без сумнівів, батьки найбільше турбуються про безпеку своїх дітей. Саме тому команда аквапарку «7 Океан» ретельно працює для того, аби ваш відпочинок був безпечним та наповненим лише позитивними враженнями.

  1. За ваш спокій відповідають професійні рятувальники.
  2. Усі гірки в аквапарку «7 Океан» виконані за європейськими стандартами, атракціони як для дітей, так і для дорослих мають безшовні з’єднання.
  3. В аквазоні є окрема територія для найменших відвідувачів, де вони перебувають під наглядом.
  4. В аквапарку працює сучасна європейська система водопідготовки, яка включає систему очистки та знезараження води.

Насправді, забезпечення високої якості води у басейнах та атракціонах – одне з найголовніших завдань сучасних аквапарків. Саме тому «7 Океан» – це не просто зона відпочинку, а складна високофункціональна система, оснащена ефективним обладнанням для очистки та нагріву води. В тандемі з фільтрами високої якості завжди працює хімічна обробка води для повноцінного очищення та попередження розвитку хвороботворних організмів у ній. В якості дезінфікуючих речовин використовують реагенти, які, як правило, є хімічними сполуками, що містять хлор. Саме тому так важливо слідкувати за основними параметрами води – рівнем рН та концентрацією реагента у воді, за допомогою якого здійснюється дезінфекція. Отож, Аквапарк “7 Океан” щомісяця проводить у державній лабораторії перевірку води на дотримання держстандартів. Результати публікуються на сайті аквапарку у розділі “Безпека відпочинку”.

Оскільки складна ситуація в Україні та світі, пов’язана з коронавірусом, ось уже довгий час тримає усіх у напруженні та хвилюванні, команда аквапарку «7 Океан» продовжує робити усе можливе для того, аби ваше перебування у нас було безпечним. Ми проводимо регулярну обробку усіх поверхонь дезінфікуючими розчинами декілька разів на день, активно провітрюємо приміщення, забезпечуємо наявність дезінфікуючих засобів. Ми відповідально ставимося до здоров’я нашого персоналу, який регулярно проходить температурний скринінг так само, як і наші відвідувачі, аби не наражати на небезпеку оточуючих.

І, напевно, найголовніша порада від команди аквапарку «7 океан» – не піддаватися паніці. Повноцінно харчуйтеся, слідкуйте за режимом праці та відпочинку, поновлюйте водний баланс організму. Наш емоційний стан дуже багато вирішує. Якщо заняття спортом, басейн чи кілька годин катання на гірках здатні підняти вам настрій та бойовий дух – вперед! Просто дотримуйтеся елементарних правил особистої гігієни, довіряйте лише достовірним джерелам інформації, налаштуйтеся на позитивний лад і, повірте, на негативні думки буде менше часу!

Тож любителів розваг на воді з нетерпінням чекають у аквапарку “7 Океан” у Хмельницькому, де завжди є місце щирим емоціям радості та задоволення.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter