Новини
Увага!

Вода у Хмельницькому буде непридатною для вживання

Комунальники проводитимуть традиційну осінню промивку мереж, тож хмельничан просять не користуватися водою до вечора.

Роботи з планової промивки та знезараження водогінних мереж міста проводитимуть завтра, 8 жовтня, в період з 10.00 до 17.00. В МКП “Хмельницькводоканал” попереджають: вода в цей час буде непридатною для вживання.

Крім того, з 16.00 мешканцям міста рекомендують відкривати по черзі крани в мийках, раковинах та ваннах, аби покращити якість промивки мереж всередині будинків.

Планові роботи проводитимуть з метою дотримання санітарно-епідеміологічного благополуччя міста та покращення якості питної води.

Довідка: Профілактична дезінфекція і промивка міських водопровідних мереж здійснюється двічі на рік (навесні та восени). Для дезінфекції мереж використовується гіпохлорит натрію марки А. Ця сполука у допустимій концентрації є абсолютно безпечною для життя та здоров’я людини. Якщо з кранів після промивки та профілактичного спуску тече неякісна вода, необхідно зателефонувати до аварійно-диспетчерської служби МКП “Хмельницькводоканал” за номерами телефонів: 78-75-10 або 1567 та повідомити про проблему.

Нагадаємо, планове хлорування води відбувається сьогодні у Шепетівці. Вода там буде непридатною для вживання сьогодні та завтра, 8 жовтня.

Читайте також: “Хмельницькводоканал” відмовився від хлорування

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter