Новини
Суспільство

Загиблу родину на Хмельниччині поховали без священника

Подробиці трагедії, яка сталася у вихідні у селі Мартинівка Старокостянтинівського району, де знайшли повішеними 32-річного чоловіка та його малолітнього сина, здебільшого відомі лише зі слів рідних та односельців загиблих.

За словами дядька загиблого чоловіка, він припускає, що батько та син померли не через повішання, а через удар електричного струму. Мовляв, руки і в чоловіка, і в дитини були обмотані дротами, а поруч розташовувалася електрична розетка.

Односельці кажуть: чоловік, який після закінчення школи довгий час жив у Росії, міг, на їхню думку, там стати членом якоїсь секти. Розповідають, що ще навчаючись у школі, він був не схожий на своїх однолітків, а коли повернувся додому, і взагалі поводився дивно. Не стригся, не брив бороду, уникав контактів. Проте, люди стверджують: сина свого чоловік дуже любив. Проте хрестити його відмовився.

Що саме штовхнуло 32-річного чоловіка на такий вчинок – ніхто не розуміє. Кажуть, однією з причин могла стати смерть дружини, яка також наклала на себе руки майже одразу після народження дитини. Після того, власне, чоловік і повернувся на батьківщину, до батьків, які не могли натішитися онуком.

У Мартинівці – це перший випадок самогубства, тому люди у селі шоковані та трохи налякані. Провести в останню путь батька та сина прийшли чимало односельців. Проте, як повідомляє видання “Вголос”, ховали їх без священника, оскільки чоловік – самогубець, а дитина – не хрещена.

За словами начальниці сектору комунікації Національної поліції Хмельницької області Інни Глеги, за фактом події відкрито два кримінальних провадження. Незважаючи на смерть батька, підозра у вбивстві маленького сина йому буде винесена посмертно.

Подробиці – у сюжеті Суспільне Поділля

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter