Новини
Події

Патрульна рота з Кам’янця-Подільського відзначила новосілля

Нацгвардійці Кам’янця-Подільського відтепер у новому приміщенні. Там дислокуватиметься окрема патрульна рота у складі військової частини 3053.

«Сьогодні дійсно важливий день для усіх нас, тому що за сприяння місцевої влади, Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області вдалося відкрити оновлене приміщення з покращеними побутовими умовами для особового складу”, – зазначив командувач Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України Олександр Набок.

Цей підрозділ у Кам’янці-Подільському існує від 1998 року. Саме тоді за ініціативи міської влади та згідно з наказом №350 командувача Внутрішніх військ МВС України створили спеціальну патрульну роту у складі військової частини 3053. Основне завдання підрозділу – охорона громадського порядку. Комплектування – лише військовослужбовцями за контрактом.

«На той час партульні роти визнали у Міністерстві Внутрішніх справ та рекомендували створення подібних підрозділів і в інших містах України”, – розповів командир військової частини 3053 НГУ підполковник Роман Березнюк.

Сьогодні патрульна рота у Кам’янці-Подільському охороняє громадський порядок та важливі державні об’єкти міста.

У будівлі є основний та цокольний поверхи, а також службові приміщення. Скрізь – капітальний ремонт. Під час робочого візиту до військового підрозділу керівники області та міста оглянули зразки зброї й військової техніки, що знаходиться на оснащенні окремої патрульної роти.

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter