Новини
Інтерв'ю

Володимир Ар’єв: “Голос на виборах може бути кулею проти ворогів, або в серце України”

Володимир Ар’єв особисто захищав Україну на дипломатичному фронті, коли очолював делегацію в парламентській асамблеї Ради Європи.

Дуже важливо не повторити тієї помилки, яку українці зробили у 2019 році – їхній вибір був кулею в серце України. У цьому переконаний народний депутат України, лідер Європейської Солідарності на Хмельниччині Володимир Ар’єв.

«Наш фронт номер один – це, звісно ж, військовий, де треба у прямому сенсі слова Захищати Україну щодня, щохвилини від посягань ворога-агресора – Росії. Але треба також пам’ятати, що війна з Росією у нас гібридна. А гібридна війна йде і на інших фронтах: економічному, дипломатичному, кібернетичному і навіть історичному», – акцентує Володимир Ар’єв.

Політичну партію «Європейська Солідарність» на Хмельниччині представляють люди, які захищали і продовжують це робити на усіх фронтах і напрямках. І поки наші мужні Герої військові захищають кордони країни, є ще чимало фронтів де її треба захищати з не меншою силою, витримкою і професійністю.

Дипломатичний фронт

Володимир Ар’єв особисто захищав Україну на дипломатичному фронті, коли очолював делегацію в парламентській асамблеї Ради Європи.

«Одна із великих перемог на дипломатичному фронту була тоді, коли ми дуже багато запустили формулювань, які потім використовувалися в судах проти Росії. Ми фактично «проривали» термінологію «російська агресія», проривали санкції проти Росії, які були застосовані у квітні 2014 року. І ми тримали цю оборону до червня 2019 року, аж поки Зеленський не «здав» нашу делегацію», – каже Володимир Ар’єв.

Кібербезпека

Усі ми вже звикли зараз до того, що в Україні, окрім реального війська є ще й кібервійська. Саме з подачі «Європейської солідарності» були вони засновані.

«Кібервійська України зробила наша команда. Це кібервійська, які відбивали кібератаки. І саме при нас були засновані відповідні Департаменти у Службі Безпеки України, які займаються захистом від кібератак об’єктів критичної інфраструктури, таких як атомні та теплові електростанції, залізниці, аеропорти тощо», – пояснює народний депутат.

Історичний фронт

Найкращих захист в історичній площині – представник команди «Європейської Солідарності» Володимир В’ятрович, який робив декомунізацію й історичну топоніміку в Україні. Мало того – відбивав атаки російських псевдо істориків, які через свою історіографію змінювали події таким чином, щоб показати, що України не існувало і вона завжди була придатком Російської Імперії і так далі. Володимир Ар’єв переконаний, що історичний фронт, як і культурний, про які можна довго розповідати, дуже важливі для захисту України в цілому, як країни.

Економічний фронт

Чи не найважливіший фронт після військового зараз, у часи коли країну «знекровлює» і війна, і пандемія. Важлива перемога на економічному фронті відбулася саме в період роботи команди «Європейської Солідарності», коли велася війна проти будівництва Північного потоку-2.

«Саме наша команда вела найбільшу війну проти Північного потоку-2, впиралася цьому. І результат того, що американські санкції діють і Північний потік досі не побудований – це результат і досягнення нашої команди. Саме при нашій команді Газпром був оштрафований на величезні суми, адже саме ми займалися цим на всіх міжнародних майданчиках. Це дуже серйозний крок», – каже Володимир Ар’єв.

І додає, що зараз захисниками України на економічному фронті сьогодні є той, хто платить чесно податки. Тому що ці податки йдуть на армію в тому числі.

«За п’ять років армія, із голої і босої, була піднята до програми власних крилатих ракет, яку, жаль, Зеленський зараз згортає. Концерн «Укроборонпром», попри всі розповіді і інформаційні атаки, які відбулися у 2019 році, був прибутковий, а зараз вже показує збитки. І таке відбувається повсюди: Енергоатом став збитковим, Укрзалізниця знову стає збитковою. Зараз крадуть, але про це менше говорять, а тоді заробляли, але навколо про корупцію кричали з кожної праски. І ті, хто найбільше кричали, сьогодні доклали руки до того, що прибуткові державні підприємства стають збитковими», – переконаний Володимир Ар’єв.

Він додає, що захист України сьогодні залежить від кожного громадянина. Тому що голос на виборах може бути кулею в автомат проти ворогів, а може бути кулею в серце України. Вибори у 2019 році, переконаний нардеп, це був постріл саме в серце України.


Політична агітація
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter