Новини
Вибори

Кандидат на посаду голови Старосинявської селищної ради скаржиться на «чорний» піар

Олександр Миколаєць звернувся до поліції з заявою про наклеп.

За словами кандидата, в середу в загальнодоступній групі «Підслухано в Старий Синяві» у Facebook один з дописувачів оприлюднив пост, в якому звинуватив його у причетності до протизаконної підприємницької діяльності та пов’язаної з цим загибелі людини.

Олександр Миколаєць стверджує, що ця інформація є неправдивою.

Він впевнений, що згаданий пост у Facebook опублікований з метою дискредитувати його як кандидата на посаду голови Старосинявської селищної ради.

«Останні дні показали, що для деяких кандидатів на посаду селищного голови я реальний конкурент, адже дозволили собі те, що прямо заборонено Конституцією України. Те, що поширюється фейковими особами, відволікає вашу увагу від справжніх проблем у громаді – відсутності доріг, тротуарів, освітлення, питної води в селах, необлаштованості кладовищ, криниць, відсутності дитячих і спортивних майданчиків, пасовищ, але є купи сміття, навмисне підпалювання сміттєзвалища. Особи, які сховали своє справжнє обличчя, в страшному сні бачать прихід до влади Олександра Миколайця, бо тоді не буде «розпилюватись» бюджет та осідати в кишенях, бо, чого доброго, прийдеться залишити таке «тепленьке» місце, не буде роздаватись наближеним народна земля. Моя передвиборна програма націлена на розвиток Старосинявського краю та його мешканців», – зауважив Миколаєць.

Відповідну заяву від нього прийняли та зареєстрували у кіберполіції.

Автор: Редактор

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter