Новини
Дозвілля

Де відсвяткувати дитячий день народження у Хмельницькому

Якщо ви в пошуках місця, де б можна було відсвяткувати дитячий день народження, то у Хмельницькомує є локація, яке подарує вам та вашим малюкам незабутні враження.

День народження – виняткова подія для кожного, а особливо це стосується дітей. Саме дітлахи з особливим трепетом очікують святкування, вражень та дарують, у відповідь, справжні емоції. Тому батьки завжди намагаються подарувати найріднішим незабутні моменти, які залишаться у пам’яті надовго. І якщо Ви в пошуках місця, де можна відсвяткувати дитячий день народження у Хмельницькому, ми знаємо ідеальне – дитячий розважальний центр Joy Land. Це унікальне поєднання дитячого кафе та найсучасніших атракціонів, які нізащо не залишать байдужими Ваших малюків.

Чому в Joy Land найкрутіші святкування?

Перш за все, команда Joy Land має великий досвід у організації дитячих свят, тому ви, батьки, матимете чудову можливість розслабитися і просто насолоджуватися гарним святом разом з Вашими дітками. Це величезна територія розваг, де буде весело і дітям і дорослим, адже тут є: 700 м кв батутної зони, 46 ігрових автоматів, 6 стилізованих кімнат, 250 м автодрому. Святкуючи дитячий день народження у Joy Land, навіть дорослі стають «трішки дітьми» і можуть по-справжньому розслабитися, відпочити та насолодитися моментом.

Якщо на вашу «вечірку» запрошені гості різного віку, будьте впевнені, що сумувати не доведеться нікому. Спеціально для найменших відвідувачів у Joy Land працює дитяче горище з лабіринтом, басейн з кольоровими кульками, дитяче караоке та ігрова кімната. А найвеселіші аніматори з легкістю зацікавлять та розважать малечу.

На справжніх поціновувачів автомобілів чекає захоплююча поїздка на імітаторах гоночних автомобілів та мотоциклів і, як показує практика, навіть дорослі не можуть встояти перед такими гральними автоматами.

Помічали, як ваші малюки багато уявляють, придумують та мріють? Така особливість дитячого характеру, яку ми, дорослі, на жаль, десь губимо з віком. Саме таким мрійникам буде дуже цікаво побувати у віртуальному світі, на власні очі побачити фантастичні планети у 5D кінотеатрі.

Якщо ви хочете організувати день народження для малюка, що любить перевтілюватися у різноманітних героїв, у розважальному центрі Joy Land у Хмельницькому діє 6 стилізованих кімнат: «Тачки», «Ковбойська», «Космічна», «Морська», «Сонячна», кімнати «Frozen» та «Barbie». Дозвольте імениннику побувати на місці улюблених героїв та, повірте, цей день запам’ятається йому на довго. 

А знаєте, чому святкування дня народження у Joy Land – це ідеальне рішення? Тому що саме тут діє дитячий ресторан, де у вас є можливість обрати страви української, європейської та японської кухні. Тому мама іменинника не стоїть біля плити, а витрачає час на себе і на своїх близьких.

А якщо хочеться порадувати свою малечу святковим тортом, власна кондитерська Joy Land пропонує виготовлення солодощів на замовлення. Будь-який дизайн, складність та тематика – справжнім майстрам своєї справи під силу виконати ваші побажання та подарувати вам лише позитивні враження.

Якщо ви в пошуках місця, де б можна було відсвяткувати дитячий день народження у Хмельницькому, обирайте розважальний  центр Joy Land і подаруйте своїм малюкам незабутні враження. Тут є все для того, щоб організувати свято Вашої мрії, а команда Joy Land з радістю в цьому допоможе.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter