Новини
Політика

Новий міський голова Хмельницького: офіційно і з рекордним відсотком

За Олександра Симчишина на місцевих виборах проголосувало 86,83% хмельничан, які прийшли на дільниці. Серед обласних центрів результат новообраного хмельницького міського голови поки що – найвищий.

Олександр Симчишин таки дочекався свого подарунка на день народження. Щоправда, із запізненням. І не від Центральної виборчої комісії, а поки що від територіальної. Там нарешті озвучили результати підрахунку голосів, про які попередньо хмельничани знали ще 26 жовтня. Відео оголошення підсумків волевиявлення містян оприлюднила Команда Симчишина у Фейсбук.

Олександр Сергійович, який вже вдруге святкує перемогу, також повідомив радісну новину на своїй сторінці.

Тепер вже офіційно! Найкращий результат з усіх обласних центрів! Дякую усім, друзі! – написав старий-новий очільник обласного центру.

І прикріпив до допису фото протоколу з цифрами: 74062 голоси (86,83%) хмельничан, які 25 жовтня прийшли на дільниці, аби зробити свій вибір.

На сайті Центрвиборчкому інформації про перемогу Хмельницького міського голови поки що (станом на 22.30) немає. Як немає її й по 29 з 60 громад Хмельниччини.

Серед міських голів, офіційна інформація про яких уже оприлюднена на сайті ЦВК, найближчі до результатів Хмельницького міського голови – у нового очільника Чернігова – 77,49% та Тернополя –74,59%.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter