Новини
Події

Мешканка Хмельницького району відзначила 100-річний ювілей

Жительку села Педоси Хмельницького району Надію Колодій привітали з визначною датою велика родина та представники Чорноострівської громади.

Надія Іванівна Колодій народилася 7 листопада 1920 року в сім’ї селян. Все життя прожила у селі Педоси Хмельницького району. Там же вчилася у сільській семирічці, а далі здобувала освіту у Грузевицькій середній школі. Після війни Надія Іванівна працювала секретарем сільської ради, а коли у селі утворився колгосп, то від початку його заснування працювала в рільничій бригаді.

Надія Іванівна нагороджена орденом Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, іншими медалями та нагородами.

З чоловіком, Михайлом Федосійовичем виховали двох дітей – доньку Марію та сина Віктора. А вони подарували Надії Іванівні трьох онуків, шістьох правнуків та трьох праправнуків.

Користуючись погожою дниною, ювілярку сьогодні, 7 листопада, в урочистий день, вітали у дворі її господи. Гості завітали з квітами, подарунками, щирими словами та піснями.

У другому століття життя Надії Іванівні бажали міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру, добра і добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків, правнуків та праправнуків.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter