Новини
Політика

ЦВК оприлюднила результати виборів у половині громад Хмельниччини

Із 60 громад Хмельницької області, в яких відбулися місцеві вибори, офіційні результати щодо обраних очільників наразі відомі лише у 31. 29 громад, в тому числі, Хмельницька, все ще чекають офіційного підтвердження волевиявлення подолян.

5 із 13

Саме у стількох міських громадах відомі результати щодо обрання їхніх голів станом на початок доби 7 листопада. Хмельницька міська громада, хоч і відсвяткувала вже двічі переобрання на другий термін діючого міського голови Олександра Симчишина, офіційного підтвердження від Центральної виборчої комісії все ще не має.

12 із 22

Із 22 селищних громад дані оприлюднені по 12. До 8 раніше оголошених результатів, додалися підсумки ще у 4 громадах. Так, у Смотрицькій громаді (Кам’янець-Подільський район) головою обрали Людмилу Пелих. Вона набрала 872 голоси виборців, що становить 40,17%.

Летичівську громаду (Хмельницький район) очолить Ігор Тисячний. У нього 1749 голосів виборці, абоо 25,14%. У найближчої суперниці, Альони Хавхун, 1577 голосів.

Відзвітували про вибір у Старосинявській громаді (Хмельницький район). Її й надалі очолюватиме Віталій Здебський. Скільки саме виборців довірили діючому селищному голові продовжувати стояти біля керма громади, невідомо, оскільки протокол на сайті ЦВК не оприлюднений.

Відсутня інформація щодо кількості голосів виборців за Михайла Дзіся. Проте офіційно саме він обраний керувати Чорноострівською громадою (Хмельницький район).

14 із 25

У сільських громадах визначено теж трохи більше половини переможців. Проте від 5 листопада, коли були відомі 13 переможців виборчих перегонів, на ранок 7 листопада додалася лише одна громада, новий очільник якої визначений офіційно.

Зіньківську громаду (Хмельницький район) очолить Анантолій Кедись. Його результат – 742 голоси (44%). Від найближчого суперника від відірвався на 150 голосів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter