Новини
Політика

Володимира Ар’єва попросили залишити мандат народного депутата

До народного обранця, який на місцевих виборах пройшов у Хмельницьку обласну раду, звернувся актив Хмельницької територіальної організації політичної партії «Європейської Солідарності» з проханням і надалі бути народним депутатом, аби відстоювати інтереси області в стінах Верховної Ради.

Майже пів сотні підписів поставили під зверненням до Володимира Ар’єва кандидати в депутати, керівники місцевих організацій та члени партії «Європейська Солідарність» Хмельниччини.

У документі нардепу дякують за спільну роботу, завдяки якій за три місяці на території краю вдалося створити потужну та злагоджену команду однодумців, яка спільним фронтом взяла участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Члени партії та кандидати від «Європейської Солідарності», які отримали свій мандат довіри від суспільства, докладатимуть усіх зусиль для розбудови європейської Хмельниччини, – йдеться у зверненні.

Водночас Володимира Ар’єва, перед яким наразі стоїть непростий вибір – між Верховною радою України та Хмельницькою обласною радою, в яку він пройшов за єдиним виборчим списком, – просять залишитися народним обранцем у стінах парламенту. Мотивують таке прохання партійці тим, що для ефективного виконання зобов’язань перед виборцями, політсилі важливо мати там свого представника.

Звертаємося до Вас із пропозицією розглянути можливість залишити мандат народного депутата України для спільної й ефективної роботи. Адже команда «Європейської Солідарності» Хмельниччини та виборці, які віддали свій голос за «Європейську Солідарність», повинні мати свого представника у Верховній Раді України для того, щоб спільно працювати на виконання нашої програми, – резюмують у зверненні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter