Новини
ДТП

У Хмельницькому на пішохідному переході автобус збив дітей (ВІДЕО)

У ДТП на вулиці Кам’янецькій неподалік старого кладовища постраждали двоє школярів. Обох дітей госпіталізували. Загалом, протягом кількох годин у Хмельницькому сталося декілька ДТП, в тому числі, з травмованими.

Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в одній з місцевих вайбер-груп. Там же виклали відео моменту ДТП. Як повідомляють у патрульній поліції, в дорожньо-транспортній пригоді постраждали 8-річна дівчинка та 9-річний хлопчик. Дівчинку з переломами госпіталізували до лікарні, а хлопчику медики надали допомогу на місці.

Як пишуть у коментарях до відео, діти на пішохідний перехід не вийшли, а вибігли. Автобус, який рухався дорогою, що йде по схилу вниз, не встиг вчасно загальмувати.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Загалом ранок п’ятниці, 13 листопада, видався у Хмельницькому невдалим для чималої кількості водіїв. Ось іще декілька інших ДТП, що сталися в обласному центрі сьогодні.

Неподалік від місця ДТП з автобусом, на вулиці Купріна, також збили людину.

На в’їзді у місто зі сторони Старокостянтинова в аварію потрапило, мінімум, два автомобілі. Один з них серйозно пошкоджений. На місці події, крім поліції, були медики.

Ще одна ДТП сталася на проспекті Миру, в районі заводу Темп.

Нагадаємо, вчора біля села Скаржинці, що в Ярмолинецькому районі, сталася смертельна ДТП, в якій двоє людей загинуло, четверо, в тому числі, двоє дітей, травмувалися.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter