Новини
Суспільство

У Хмельницькому водія-порушника побив перехожий (ВІДЕО)

Водій мікроавтобуса, припаркувавши свій автомобіль у недозволеному місці у центрі Хмельницького, спочатку заблокував рух громадського транспорту, а потім збив людину. І зрештою отримав стусанів від одного з перехожих.

Інцидент стався на вулиці Соборній, навпроти готелю “Колос”. Як повідомили в одній з міських вайбер-груп, спочатку водій припаркував свій Mercedes у недозволеному місці. В результаті рух тролейбусів, маршрути яких пролягають цією вулицею, був заблокований.

Коли обурені перехожі почали викликати поліцію, водій, очевидно, спробував втекти. Проте невдало. Зрушивши автівку з місця, збив жінку, яка намагалася перегородити йому шлях. Коли водій вийшов з автомобіля, одразу ж отримав стусанів від одного з перехожих. Між чоловіками зав’язалася бійка. Перехожим довелося зрештою розбороняти порушника та перехожого, оскільки обидвоє розійшлися не на жарт.

Відео інциденту виклали очевидці.

Вулиця Соборна – одна з найзавантаженіших та, напевно, найпроблемніших у Хмельницькому. Продуктовий ринок, торговельно-розважальний центр, автовокзал та ЦНАП, розташовані навколо ділянки між вулицями Подільською та Староміською, спричиняють постійне скупчення автівок, припаркованих вздовж тротуарів. Особливо на відрізку між Подільською та Вайсера. Через не завжди правильно припарковані по обидва боки дороги автомобілі, мало не щодня, а іноді по декілька разів на день тут зупиняються в заторах тролейбуси, маршрутки та приватні автомобілі. І рух громадського транспорту паралізується у половині міста. Особливо, коли у заторі тролейбусам та маршруткам доводиться стояти довго.

Іноді до водіїв-порушників встигають викликати поліцію. Іноді з несумлінними водіями сваряться водії тролейбусів та інших автівок. Але за допомогою кулаків “розборка” з водієм на цій вулиці сталася, напевно, вперше.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter