Новини
Політика

Володимир Ар’єв залишиться депутатом Верховної Ради

Народний обранец дав відповідь на звернення однопартійців, які просили його залишитися у парламенті, аби відстоювати інтереси Хмельниччини у раді найвишого рівня.

Нагадаємо, до Володимира Ар’єва, який на місцевих виборах очолив список кандидатів до Хмельницької обласної ради, звернувся актив Хмельницької територіальної організації політичної партії «Європейської Солідарності» з проханням не складати мандат депутата ВРУ.

Як повідомила пресслужба Хмельницької територіальної організації партії “Європейська Солідарність”, Володимир Ар’єв дослухався до прохань однопартійців.

Народний обранець дав відповідь на звернення однопартійців, які просили його залишитися у парламенті, аби відстоювати інтереси Хмельниччини у раді найвищого рівня.

Минуло майже 3 місяці як я очолив Хмельницьку територіальну організацію «Європейської Солідарності». Далі однопартійці переконали мене очолити і список кандидатів у Хмельницьку обласну раду. Формування міцної команди проєвропейських політиків і активістів на Хмельниччині залишається моїм пріоритетом. Навколо європейських цінностей нам вже вдалося зібрати потужну команду однодумців: справжніх патріотів, молодих і завзятих та досвідчених професіоналів.

Жителі області підтримали кандидатів від «Європейської Солідарності» на усіх рівнях і, відповідно, я пройшов у депутати Хмельницької обласної ради. Тепер до мене звернулися однопартійці з усієї області з проханням не складати мандат народного депутата України. Я готовий працювати на громаду там, де від мене буде найбільше користі. Продовжу й надалі працювати в інтересах і Хмельниччини, і всієї України.

Тому я представлятиму наших виборців у парламенті та спільно з командою Європейської Солідарності Хмельниччини буду жорстко відстоювати їхні інтереси на загальнодержавному рівні. Так ми забезпечимо вертикаль представництва проєвропейських виборців Хмельниччини в радах всіх рівнів: від рад ОТГ, районних та обласної до Верховної Ради України. А значить будемо ефективнішими для розбудови європейської Хмельниччини, маючи потужне представництво на всіх рівнях.

Дякую Хмельниччині за підтримку та довіру!

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter