Новини
Спорт

Скарбничку спортивних нагород хмельничани поповнили новими медалями

Загалом чотири медалі – за кульову стрільбу та плавання – привезли спортсмени Хмельницького зі змагань.

Золото та бронзу завоювала на Кубку України з олімпійських вправ, що проходив у Львові, майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби, член ФСТ «Колос» Анастасія Савельєва. У змаганнях, які протягом 6 днів тривали у Львові, брали участь спорстмени з 18 областей держави.

Цьогоріч п’ятеро хмельницьких спортсменів не змогли взяти участь у цих змаганнях, оскільки наразі вони готуються до Чемпіонату Європи. Тож здобуток хмельничан цього разу набагато скромніший, ніж зазвичай, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

Срібло та бронзу привіз з чемпіонату України з плавання серед молоді, який проходив у Дніпрі, майстер спорту Андрій Коваленко, випускник  Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

У фінальному запливі на 50 м стилем “батерфляй” хмельничанин показав другий результат 24.53 сек (це також особистий рекорд спортсмена) і здобув  срібну нагороду. Бронзу Андрій Коваленко виборов тим же стилем у плаванні на 100 м (54,68 сек).

Також заявила про себе, потрапивши до залікової 12-ки Ірина Тоненька, котра спеціалізується у плаванні на спині. Її результати:

  • 50 м – 31,95 сек – 9 місце;
  • 100м – 1 хв 09,28 сек – 10 місце;
  • 200 м – 2 хв 32,28 сек – 9 місце.

Нагадаємо, нещодавно двоє випускників ліцею у Шепетівському районі привезли нагороди та відзнаки з Всеукраїнського конкурсу «Зоряний Кайт 2019–2020».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter