Новини
Події

У Хмельницькій ОДА змінять керівника

Звільнення Дмитра Габінета погодили на засіданні Кабінету Міністрів України. Також урядом затверджено нового очільника Хмельницької ОДА.

Несподіванкою стала кадрова перестановка у Хмельницькій обласній державній адміністрації. Звільнення Дмитра Габінета, який був призначений керувати областю майже рік тому (21 листопада) погодили сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України.

Як зазначив у коментарі “НГП” Дмитро Габінет, об’єктивних причин, аби звільнити його із займаної посади, на його думку, немає.

За більшостями показників Хмельницька область займає в державі лідируючі позиції, – прокоментував Дмитро Анатолійович.

Погодили в уряді і нового керівника області. Очолити Хмельниччину може бізнесмен Сергій Гамалія. За його словами, урядовці дали згоду на призначення Президентом головою Хмельницької ОДА Сергія Вячеславовича Гамалія.

Фото: Vdalo.info

У коментарі виданню 24 канал претендент на посаду нового голови ОДА зазначив, що більшість життя присвятив бізнесу і ніколи не працював у державних органах. Як повідомляє видання, Сергій Гамалій є власником підпримєства, яке займається ресторанним бізнесом та надає послуги мобільного харчування.

Під час онлайн-співбесіди з урядом Сергій Гамалій розповів, що має освіту Вищої економічної школи у Варшаві, тривалий час проживав у Польщі. Планує розвивати туристичну сферу в області, аналізувати місцевий бюджет та наповнювати якісними кадрами нові органи влади на місцях.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter