Новини
Увага!

Мешканців Хмельниччини застерігають від спілкування з псевдоподатківцями

Останнім часом у низці районів Хмельницької області до платників податків від імені посадовців податкової служби телефонують шахраї, котрі у протиправний спосіб намагаються виманити кошти, пропонуючи «вирішення» питань по перевірках у контролюючому органі.

Щоб ці фальшиві посадовці ДПС не скористалися довірою платників податків, податківці просять громадян та представників підприємництва бути уважними. А у разі  дзвінка від невідомих осіб, котрі видаватимуть себе за фахівців податкової служби, негайно повідомляти про це за номером (0382) 61-84-85 або надсилати на електронну скриньку (km.antikor@tax.gov.ua).

Ця інформація може стати корисною для встановлення осіб, які шахрайськими діями вводять в оману платників податків.

Податківці нагадують, що завдяки запровадженню електронних сервісів в процес обслуговування та податкового супроводу платників податків подати звіти та  виконати податкові зобов’язання кожен платників податків може дистанційно, без візиту до державної податкової інспекції та без особистого спілкування з податковим інспектором.

ГУ ДПС у Хмельницькій області вкотре звертається до платників податків з проханням бути обачними, не піддаватися на провокації. А у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій під виглядом працівників Державної податкової служби чи нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102 або телефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter