Новини
Політика

У Хмельницькій ОДА – новий тимчасовий керівник

Президент України підписав два укази, відповідно до яких попереднього очільника області звільнено, а на його місце призначено тимчасово виконуючого обов’язки голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, про звільнення Дмитра Габінета стало відомо минулого тижня. Чим аргументували в уряді рішення усунути з посади голову ОДА, який має одні з найкращих показників роботи в Україні, екс-голова Хмельницької облдержадміністрації розповів під час щорічного звіту, який став і звітом про виконану роботу в якості очільника області напередодні звільнення.

В ефірі каналу Перший Подільський Дмитро Габінет також повідомив, що заяви на звільнення написали всі четверо його заступників. За словами екс-голови ОДА це була принципова позиція його команди. Проте не виключив можливості, що хтось із його заступників пропрацює певний період. Попри те, що відповідні заяви до Офісу президента та у Кабмін вже надіслані.

Також Дмитро Габінет заявив, що “навіть якщо президент не підпише указ про його звільнення, на попередній посаді працювати він не залишиться”.

Указ про звільнення очільника Хмельницької ОДА, підписаний президентом України, з’явився на сайті представництва глави держави сьогодні, 24 листопада.

Наступним указом тимчасово виконуючим обов’язки голови Хмельницької ОДА призначений Роман Примуш, перший заступник Дмитра Габінета.

За попередньою інформацією, наступним головою Хмельницької ОДА планують призначити кам’янчанина Сергія Гамалія.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter