Новини
Увага!

Фейкові «податківці» вкотре намагаються ошукати підприємців Хмельниччини

За інформацією відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області у регіоні фіксують телефонні дзвінки шахраїв, які, представляючись посадовими особами податкової служби, психологічно тиснуть на представників підприємницької спільноти та прагнуть виманити у них грошові кошти.

Зловмисники, за певну суму коштів, переведену на картку, обіцяють не проводити перевірки, дати “зелену вулицю” реєстрації податкових накладних і в цілому позбавити будь-яких проблем у веденні бізнесу.

Фахівці Головного управління ДПС у Хмельницькій області звертаються до платників податків з проханням бути обачними, не піддаватися на провокації шахраїв.

У випадку вчинення протиправних дій, пов’язаних із вимаганнях коштів шляхом шахрайства, потрібно звертатись до Національної поліції за телефоном 102.

Також про такі факти можна повідомляти за номером телефону (0382) 61-84-85 до підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області, або надсилати повідомлення на електронну скриньку (km.antikor@tax.gov.ua).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter