Новини
Увага!

Поліція Хмельниччини просить допомогти встановити особу чоловіка (ФОТО)

Протягом одного дня на території Хмельницької області знайшли тіла трьох чоловіків, особи яких не вдалося встановити на місці їх виявлення.

Наразі поліція просить у мешканців області допомоги у встановленні особи чоловіка, тіло якого виявили серед тижня на узбіччі траси поблизу села Шумівці Хмельницького району.

Зріст знайденого чоловіка – 177 сантиметрів. Вік – приблизно 35-45 років. Особливі прикмети – немає зуба з правого боку верхньої щелепи, ймовірно, внаслідок старої травми, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Усіх, хто впізнав чоловіка на фотороботі, просять телефонувати за номерами: (0382) 69-22-11 або 067-311-50-06 (цілодобово).

Того ж дня поблизу села Скаржинці виявили тіла ще двох чоловіків, особи яких не вдалося встановити на місці. Одного з них, віком 30-35 років, знайшли вранці повністю оголеним, повідомляє ХМ-ІНСАЙД. Тіло чоловіка, якому на вигляд 30-35 років, відправили на судово-медичну експертизу.

Увечері на шляху поблизу цього ж села виявили тіло ще одного чоловіка, який, ймовірно, загинув внаслідок ДТП. За попередніми даними, чоловіка переїхала вантажівка, водій якої з місця пригоди втік.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter