Новини
Кримінал

З’явилося ще одне відео з місця ДТП у Кам’янці

У соцмережах оприлюднили відео з камер спостереження, відзняте за кілька секунд до моменту дорожньо-транспортної пригоди, в якій дві пасажирки загинуло, водій та третя пасажирка – травмувалися. 37-річна жінка госпіталізована до лікарні у важкому стані. Водій – в тому ж медичному закладі перебуває під наглядом правоохоронців.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 27 листопада у Кам’янці-Подільському на вулиці Лесі Українки в районі Ботанічного саду. Автомобіль “Субару”, за кермом якого перебував 35-річний водій, на шаленій швидкості вилетів на тротуар, розтрощив столики літньої тераси біля кав’ярні, збив дерево та, декілька разів перевернувшись, зупинився, перекинувшись догори колесами.

Відео моменту ДТП, яке зафіксували камери спостереження, оприлюднили у соцмережах. Згодом з’явилося ще одне відео, на якому видно, як авто на шаленій швидкості влітає на тротуар.

Як зазначають у секторі комунікації поліції Хмельницької області, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проте у поліції досі не оприлюднили інформації, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter