Новини
Інфраструктура

Мешканці будинків у центрі Хмельницького хочуть відгородитися від непроханих гостей

Ініціативу жителів 7 будинків розглянуть на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому. Постійна комісія з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста почне свою роботу о 16.00 в зеленій залі міської ради.

На засіданні розглядатимуть клопотання про огородження території біля будинків, розташованих за адресами: вул.Проскурівська, 16, вул. Проскурівського підпілля, 46 та 48, вул. Соборна, 27, 29. Крім того, хмельничани, які проживають у цих будинках, проситимуть у влади виділення коштів на капітальний ремонт та благоустрій прилеглої території.

Нагадаємо, у спільному дворі цих будинків полюбляють проводити вільний час хмельничани – клієнти розташованих поруч числених кав’ярень. Чим створюють мешканцям будинків незручності. Крім того, неодноразово жителі цих 5 будинків скаржилися на молодь та школярів, які облюбували двір у центрі міста для своїх посиденьок та часто поводяться не зовсім адекватно. Декілька разів місцевим доводилося викликати поліцію, аби вгамовувати непроханих гостей.

Також про встановлення воріт при в’їзді на прибудинкову територію проситимуть жителі будинків, що на вулиці Проскурівського підпілля, 115/1, 117.

Члени ініціативних груп зазначених будинків будуть присутні під час засідання виконкому та зможуть пояснити та обгрунтувати свою поизицію представникам влади.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter